Ny Hjemmeside Kristiansand

Hjemmesider for bedrifter og privatpersoner KristiansandSundance Web Designs

picture

Ny Hjemmeside er et web design firma basert i Kristiansand.

Vi tilbyr webdesign tjenester og løsninger til virksomheter i norge. Som en ledende web design firma, skreddersyr vi bedriftens hjemmesider. Resultatet blir en hjemmeside som ikke bare appelerer til kundene dine, men som i tillegg har en funksjon da sidene blir lette å finne for potensielle kunder. Vi tilbyr stor personlig oppmerksomhet til alle våre klienter, uavhengig av prosjektets størrelse.

Hjemmesiden er ofte kundens første møte med din bedrift, det er derfor svært viktig at siden appelerer til kunden og dermed bidrar til å øke bedriftens kundekrets.

Hvor mye koster en hjemmeside?

Prisen på en hjemmeside avhenger av hva slags side din bedrift er ute etter. Ethvert nettsted er forskjellig, og prisen avhenger derfor av hvor mye tid som går med til å designe sidene. Om webshop er ønskelig koster dette selvfølgelig en del mer enn en standard 5 siders hjemmeside.

Hvor lang tid tar det å lage et nytt nettsted?
Dette kommer egentlig ned til antall sider, design, og kompleksiteten av funksjonene den nye hjemmesiden skal inneholde.

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud!

 

picture

 

button

button

button

 

Eksperter med

button button  
 

Komme lette å finne på en søkemotor er viktig, så vi har dem alle dekket inkludert to største, Google og Bing. button

referanse

quote  Mitt navn er Julia Ryen, og jeg er daglig leder og eier av Tveit Dyreklinikk og Pusehuset Kattepensjonat.
I løpet av de siste 2 årene har Adam hatt hovedansvaret for bedriftens hjemmesider. I tillegg har han hatt ansvar for markedsføringen av klinikken og pensjonatet.
by: Tveit Dyreklinikk

Nyheter

Vi utvikler for tiden en ny hjemmeside til et tak tekker firma. De ønsket en hjemmeside som var veldig profesjonell og rett på sak! Hjemmesiden er nesten ferdig, og vil bli lansert snart.

Roofing Perth

Kontakt

Adam Read

+47 47 24 9336
post@ny-hjemmeside.no
Kristiansand
Norge 4658